Aanvullende diensten

Als u na deze cursus behoefte heeft in mijn inzichten bij uw organisatie dan kunt u mij benaderen en kijken we samen naar de mogelijkheden. Ik kan bijvoorbeeld een vergadering bijwonen in uw organisatie. Na of tijdens de vergadering kan er advies gegeven worden. Tevens is er een mogelijkheid om gesprekken te voeren als de sfeer gespannen is op de afdeling. Door een onafhankelijke buitenstaander naar de problemen te laten kijken kan de oorzaak snel gevonden worden. Door voorstellen te doen en gesprekken te begeleiden kan er een goede werksfeer gemaakt worden op de afdeling. Zo krijg je tevreden medewerkers die hart voor de zaak hebben.

Ook zou ik “undercover” kunnen gaan bij u in de organisatie. Ik ga dan op de werkvloer met uw medewerkers meewerken en hoor zo wat er leeft op de werkvloer. Na afloop krijgt u daarover een verslag en kan ik u helpen met de verbeteringen. Geef uw wensen door en we maken samen een plan.

Met mijn pokerschool – Passie voor Poker – geef ik les in poker op diverse niveaus. Poker is leuk en spannend. Poker is interactief want je moet op elkaar reageren, precies wat je zoekt als afdelingsuitje. Ziet u een bluf van een collega ? Of gaat u zelf de fiches winnen ? En een prijsje voor de winnaar natuurlijk. Na de pokercursus zouden de cursisten regelmatig met elkaar kunnen afspreken om met elkaar poker te gaan spelen. Zo worden de deelnemers goede collega’s en zullen ze makkelijker contact leggen op de werkvloer, dus dat is goed voor de onderlinge samenwerking. Dit is mogelijk op elke locatie. Ook is er een pokercursus mogelijk met een link naar leidinggeven en teamwork. Kijk op de site van de pokerschool voor meer informatie:  www.passievoorpoker.nl

Marc Bouter
Eigenaar